26 november 2020

Julpyssel

Vardag


Hej torsdag. En dag till närmare helgen och första advent. Längtar till jul nu. Blir så inspirerad när man ser alla fina julpynt på instagram. 
 
Va bara tvungen att klicka hem de här mysiga tofflorna. Hade ett par vita som jag fick i julklapp förra året men vita blir ju rätt solkiga och tråkiga med tiden och dessa va bara för fina. Perfekt att glida runt i hemma nu när man tillbringar så mycket tid är här... Jag älskar mjukiskläder och har ofta på mig olika mjukissätt eller mjuka träningskläder när jag är hemma. Ett par riktigt sköna träningsbyxor och en oversize tröja tycker jag är ju bland det mysigaste man kan ha på sig.!
 
Pysslade ihop ett pepparkakshus med hela familjen i helgen. Blev så impad av allas engagemang och kreativitet.  Sådan tur att huset har fyra sidor så alla fick varsin att pynta. Belle fick framsidan och dekorerade med mycket  färg och godis, Oskars gavel var inspirerad av grafittikonst, Leas baksida va noga dekorerad med snöflingor och  fönsterluckor av glasyr och jag försökte mig på en stege och lite utfyllnad på andra gaveln. Nu har det flyttat in två små tomtar i huset och det har växt upp små flugsvampar i snön. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress