20 november 2020

Fredag och julpynt

Vardag

 
Äntligen fredag! Den här veckan har varit väldigt ansträngande eftersom jag fortfarande varit väldigt trött efter min släng av corona men behövt ta igen massor med jobb och uppe på det även fått tillbaka barnen. Har ju längtat ihjäl mig efter dem så de va ju verkligen inget jag ville skjuta på men nu ska det bli skönt med lite ledigt och imorgon en efterlängtad sovmorgon! 
 
Visade dessa fina julgranskulor på instagram för någon dag sedan (ni följer väl mig där? @lillaanna.se). Hittade dem på Indiska och blev helt förälskad i dem. Gnistrar så vackert och tycker det passar så bra här hos oss. Får se vilka färger granen får i år, är faktiskt lite sugen på klassiskt julröd... Har haft lite svårt för den färgen ett tag nu men känner att i år kan va året jag provar att blanda in den igen. Behöver liksom lite "glada" färger runt mig nu när det varit så grått och kämpigt. Vi får se, vi får se. Har ni ett givet färgtema hos er till jul eller blandar ni? 

 
Vilket fall som helst tror jag dessa kommer passa utmärkt. 
 
Okej, idag är det fredag. Bytte däck på bilen i förrgår så nu är jag redo för snö. Va nästan som att vädergudarna kände det på sig och skickade lite snö i går eftermiddag. Tyvärr va det ju inget som låg kvar utan det smält bort så fort det nuddade marken. När jag va och hämtade Belle på hennes dans va de kanske inte jättetrevligt med snön som piskade i ansiktet likt virvlande regn mennär vi tagit oss hem och kunde njuta av snön genom fönstret, då va det rätt mysigt.
 
Idag skulle det istället bli sol men rätt kallt så rustade barnen med varma kläder och ska själv inviga mina höstskor. Hoppas ni får en kanonfredag!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress