13 november 2020

Fredag i karantän

Livet

 
Hej från karantän! Idag är 8:de dagen efter de att jag testade mig positiv för Covid-19. Förra torsdagen fick jag alltså hem ett test som jag skrapade i halsen och lämnade in för analys. Sedan tog det visligen några dagar till innan jag fick resultatet men idag är alltså 8:de dagen från testningen.
 
Först kände jag inget av sjukdomen men för 2-3 dagar sedan började jag få lite symtom. Orolig mage, ont i huvudet och som ett tryck över bröstet. Trycket över bröstet har kommit och gått lite och först trodde jag att det berodde på något annat men nu verkar det som att Oskar fått liknade symtom så då tänker jag att det nog har med Coronan att göra ändå. Det har under vissa tillfällen t o m varit lite jobbigt att ligga på rygg. Har mest känt av det på kvällen och vissa kvällar när jag ska sova har jag fått lägga mig på mage för att underlätta andningen.
 
Det här tycker jag är lite läskigt och det är rätt svårt att slappna av när man har sådana symtom, så man somnar inte jättelätt... Nej, nu är jag rätt trött på det här!

 
I och med att jag somnat sent så har jag sovit länge och hamnat lite i obalans. Känns så jobbigt, känner mig ständigt trött. Det är ju också en symtom har jag läst men de tror jag bara hör ihop med att jag är uttråkad och instängd. 

Idag är det alltså fredag, fredag den 13:de också. Klart att det ska va fredag den 13:de när man har Corona. Höjden av otur liksom... Men ska iallafall försöka göra lite mysigt och fint här hemma så vi kan slappna av och koppla bort eländet för ett tag. 

Hoppas ni får en bättre fredag och håller er friska! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress