Äntligen ny vecka! Brukar inte längta så här efter måndagen men kan ju säga att jag verkligen längtar tills den här tiden är förbi. Den här tiden av ständig Corona här hemma. Hur segt kan det vara liksom, så trött på detta nu. Vill kunna vara som vanligt, träna, träffa folk och jobba! Har aldrig längtat så mycket till en ny tid, till en ny vecka som nu. 

Nä nu ska vi ta tag i denna måndag och jag börjar med att tipsa om mina fem favoriter bland havet av soffbord som finns att välja på just nu. Några lite dyrare och några lite billigare.
 
 
Hade jag haft pengar till det så skulle jag köpa ett soffbord i antingen marmor eller sten just nu. De två ovan ligger på önskelistan men med barn kanske det inte är jättepraktiskt med marmor, sten skulle väl kanske fungera då de inte är för små. Annars skulle man väl vara rädd för att de ramlar och slår i huvudet i bordet... Kommer ihåg när Lea va liten, den lilla vildingen fick en vadderad hjälm när hon sprang runt med här hemma. Haha, så sött! 
 
Hur ser veckans planer ut ger er då? Något roligt som händer? Varje ny vecka brukar jag skriva upp våra planerade middagar på kylskåpet så barnen kan se och förbered sig samt om det ska hända något speciellt. Tex om ju ska på julbord, om det är dansuppvisning eller vi ska på middag hem till någon. En enklare typ av kalender kan man säga. Mina små eller speciellt Lea gillar ju att ha koll och kunna förbereda sig och planera om det ska hända något. Så har lärt mig att detta fungerar bra. När hon va mindre fungerade symboler väldigt bra. Som de ofta har i skolan över dagens lektioner och aktiviteter. Då blir hon lugn. Ja, ni får ha en bra vecka 🖤
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress