9 november 2020

En inställd Halloween

Livet


Ja, här har barnen pyntat och pysslat men eftersom Corona kom på besök så vi blev hela Halloween inställd för oss. Så himla tråkigt! Vi hade bokat middag med några vänner och deras barn men man får vara glad att Oskar blev sjuk precis innan och inte precis efter...
 
 
Jag har ju inte känt mig sjuk alls utan har bara varit lite hostig sedan en förkylning jag hade för någon månad sedan, men inte alls mycket. Då testade jag mig och var negativ. Så jag har verkligen inte tänkt mer på det. Men när Oskar blev dålig så tänkte jag att det va ju lika bra att testa sig igen eftersom vi bor ihop. Jag fick mitt test några dagar efter Oskar och nu fick jag svaret, jag är också POSITIV.
 
Alltså, what! Jag har alltså inga symtom men har Corona. Vilken jäkla tur att jag testade mig! Alltså, jag har ju varit jätteförsiktig efter att Oskar blev sjuk. Visste ju innerst inne att risken att bli sjuk när jag bor med en som va sjuk va rätt stor men vi har ju verkligen försökt leva separat för att minska risken. Så fort jag lämnat hemmet har jag haft munskydd och handskar på mig, har ställt in alla möten och verkligen hållet mig från att träffa folk. Men nu börjar ju tankarna sväva runt, undra hur länge jag varit sjuk... Eftersom jag inte har några symtom att gå på, tänk om jag varit positiv länge. Långt innan Oskar blev dålig... Detta kommer vi ju aldrig få veta, omöjligt att få svar på. Så med detta vill jag från karantänen här hemma bara varna er andra där ute.
Man kan alltså bära på denna sjukdom och fortfarande smitta andra trotts att man själv inte är sjuk! Så håll avstånd!


Ja, så att tyvärr behöva ställa in Halloween till att vara jäkligt tacksam över att vi fick ställa in. De va bara att plocka ner allt pynt och spara till nästa år istället. För fler år kommer och för hoppningsvis friskare år utan Corona! 

Ha en fin måndag och HÅLL AVSTÅND! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress