Japp, så här trötta var vi imorse, hela bunten. Varför är sängen alltid som skönast på morgonen när man måste gå upp? Förr var jag mer av en kvällsmänniska som kunde vara uppe sent och dammsuga eller sätta igång med något projekt är alla skulle gå och lägga sig. Då förstår jag att jag va trött när jag väl skulle upp. Men nu är jag jo både kvällstrött och morgontrött! Hur går det ihop? Är ju alltid trött... Haha, kul männsika liksom. 

Tur nog så är vi alla lika trötta av oss så vi uppskattar att ta det lugnt på kvällen och på morgonen. Är det någon som vaknar före alla andra så försöker man vara så tyst man kan och kanske ta en macka och titta lite på tv eller på paddan. Så skönt att barnen blivit så stora nu att de förstår sånt här :D

Som ni skymtar här ovan så har en ny matta flyttat in i vårt vardagsrum. Jag är nöjd, nöjd, nöjd! 

 
Fyndade den på Jotex med en rabattkod så jag fick 30% på den. Alltså, att sätta ner fötterna på denna är drömmen. Så mjuk och mysig! Har länge tänkt byta ut vår andra matta då den verkligen blivit sne och blekt men inte hittat någon jag gillar till ett tillräckligt bra pris. 

 
Nu vet jag ju att denna där och detta material inte är det mest praktiska när man har barn och dessutom vovve som vi så behöver nog räkna med att livslängden på den inte är lika lång som den innan men det är den värd! Blir till att dammsuga varje dag och ha förbud mot att äta färgglad mat i soffan tillsvidare ;)
 
Idag bär det av till Östermalm på en styling av en etta. Ska bli superroligt! Ha en underbar tisdag!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress