Min nya besatthet är detta, iskaffe. Så himla enkelt och går så snabbt att slänga ihop också. Passar mig perfekt som aldrig hinner dricka upp mitt varma kaffe innan de är kallt ändå. 

Man kokar alltså vanligt kaffe, kan med fördel göra det lite starkare än vanligt. Sedan låter man de svalna och häller därefter upp det i iskubformen och sätter in i frysen tills de stelnat. Dessa kaffeisbitar lägger du sedan ner i ett glas havremjöl. Låt de smälta lite innan du surplar upp det :)

Mums mum mums är det!
 
Har ni haft en härlig fredag? Här har jag fort fram och tillbaka mellan möten och tömningar hela dagen. Barnen är hos varsin kompis och båda planerar att sova över. Får se hur det går. De har ju båda en tendens att bli lite hemmasjuka eller mammasjuka på natten... Men känns som ett bra test då båda kompisarna bara bor något kvarter här ifrån och skulle det bli panik får jag bara knata över och hämta. Hur gamla var ni när ni började sova över hos kompisar? Har för mig att jag inte började med sådant förrän i tonåren, innan de va de bara sleepovers hos kusinerna...
 
 
Bjuder på lite bilder från vardagsrummet. Tycker om vår lilla avställningsvagn då jag kan förvara lite krimskrams. Ha en underbar helg vänner!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress