Älskar verkligen vår bulliga lilla fåtölj vi har i vardagsrummet. Det har liksom blivit både min och barnens favoritplats vid tvn. Jag sitter gärna där på morgonen och dricker en kaffe framför nyhetsmorgon och barnen hänger i den på kvällarna. 

Jag har enda sedan jag köpt den tyckt att den liknar någon annan möbel jag sett men inte kunnat sätta fingret på den. Den kändes liksom dyrare än va den va... Haha! Men nu har jag kommit på det! Den är ju väldigt lik GUBIS fåtölj Pacha.
 
 
Eller vad säger ni? Spelar ju egentlig ingen roll men man kan ju bli galen när man vet att man känner igen något men inte kan komma på vartifrån. Sedan är ju designen inte jätte egen så det finns säkert fler varianter av denna fåtölj men det va denna jag tänkte på iallafall. 

Har ni haft en skön helg? Barnen lämnades idag till deras pappa där de ska va denna vecka. Saknar dem redan. Konstigt det där. När man har dem längtar man efter egentid och så fort man inte har dem längtat man efter tid med dem. Eller är jag den enda som känner så? 

Ni får ha en underbar måndag iallafall! Kram på distan till er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress