Fasen va trött jag är på den här Corona nu! Det är det enda de pratar om på nyheterna och de enda man tänker på när man är ute bland folk. Jag vill kunna gå till affären utan att behöva oroa mig för att folk inte håller avståndet eller hostar. Jag vill kunna boka en resa till värmen med mina hjärtan för att komma iväg stund och jag vill sluta att oroa mig för mina förälderar som är runt 70 och alla andra man känner som man vet är i en riskgrupp. Jag vågar inte träffa någon av dem utan håller mig på min kant, man vet ju aldrig kan ju va så att man bär på något utan att veta om det!?
 
Sedan är jag så trött på att inte kunna planera och veta hur det blir med mitt jobb. Bostadsmarknaden börjar skaka lite och folk vill avvakta. Klart man förstår det men jag tror att det alltid kommer finnas de som behöver flytta av olika anledningar och då är styling extra viktigt för att sticka ut. I tider som dessa gäller det att lyfta fram sin bostad på rätt sätt så det är den spekulanterna prioriterar när de nu måste köpa något.
 
Idag jobbar jag hemifrån med lite administration men senare i veckan har jag fullt med stylingar så det känns bra iallafall. Ofta är det snabba ryck i denna bransch så det löser sig säkert men egentligen gillar jag att ha längre framförhållning. Det är kontrollfreaket i mig som mår dåligt när jag inte har allt planerat och inbokat som jag vill. Jag har ju jobbat med administration hela mitt liv så man är ju van vid att ha ordning och redan, en tydlig struktur och en noga planerad kalender. Så nu vill jag ha ett slut på denna Corona så vi kommer tillbaka till en växande och stabil ekonomi i detta land!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress