4 mars 2020

Fjällen

Roligheter

 
 Då är man tillbaka till verkligheten efter en underbar vecka i fjällen. Jag måste säga att det kunde inte ha blivit en bättre vecka. Vädret har varit kanon med sol och runt -3 till -8 varje dag. Helt perfekt skidåkningsväder helt enkelt. Jag har även efter ett antal år av feghet och ovana i backen äntligen övervunnit mina rädslor och lärt mig åka rätt bra. Nästa är åker jag garanterat även svarta backar. Det är ett stort steg för mig som härvat runt i gröna och blå största delen av livet. Va nära att åka en svart redan i år men tänkte att jag inte ville avsluta semestern med ett brutet ben så la det till nästa skidresa. Då är jag redo!
 
Barnen har också imponerat mig massor. Även Lea åker röda backar bara efter två skidresor och har riktigt bra teknik. Belle tycker fortfarande att barnbacken med hinder är det roligaste hon vet men hon ger sig inte i första taget utan kan åka där med glädje en hel dag. Självklart följer hon även med och åker i andra gröna och blå backar och åker med oss andra från toppen men jag tror hon föredrar att va på samma plats framför nyupptäckter på fjället. Där är hon lite olik oss andra som gärna åker nya backar och provar oss fram. Men hon är ju bara sju år så det kommer säkert... Jag är iallafall så glad över att barnen tycker att det är roligt med skidor och finner glädje i andra typer av resor än till värmen. En tillgång för livet skulle jag säga.
 
 
Jag kommer ihåg de år när jag gick i skolan och de anordnade skidresor. Jag var aldrig med för att jag kände att jag inte kunde bemästra åkningen. Detta fick mig att känna mig begränsad på ett oönskat sätt. Det önskar jag inte mina barn och därför är jag så glad över just detta. 
 
Veckan bestod av mest skidåkning men i Idre där vi var finns också en fin sporthall där vi badade, bowlade och barnen spelade spel. Belle han även med ett disco! 
Som ni kanske hör har jag fått mersmak så planerandet inför nästa resa är redan på tapeten. Brukar ni åka på skidresor med era familjer? 


Min snygga man! ♡
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress