24 mars 2020

AW i Corona tider

Vardag


Det gäller ju att stötta restaurangerna i dessa tider om man själv är frisk och inte tillhör någon riskgrupp. Vi bokade därför in en after work igår. Jag och min kära bästa vän, Mickan. Vi försöker ju ses med jämna mellanrum men det är kämpigt att få till datum då familjer, barn och jobb fyller upp dagarna rätt bra. Hon har ju dessutom fått en liten bebis igen så jag förstår att det är mycket. Jag har mitt företag som en liten bebis som ständig behöver uppmärksamhet, haha. 
 

Det blev vegetariska kroppkakor på Grodan. Så jäkla gott med husmanskost ibland. Men gud så tom det var på restaurangen. Det kan inte vara lätt i dessa tider. Folk som är friska vågar ju inte heller gå ut då man inte litar på att alla sjuka håller sig hemma. Detta kan ju få förödande effekter i form av att många ställer inte går runt. Min sambo skrev ett bra inlägg på sin instagram om detta att detta betende kan få fler dödsfall än Corona. Många som bara ser deras livsverk gå upp i rök. Nej, är ni sjuka, håll er hemma. Men är ni friska, bidra till ett fungerande samhälle! 

Sedan tycker jag även att det är bra att vi håller varandra på lite avstånd. Man behöver inte sitta i knät på varandra eller kramas för att inte riskera att sprida något om man nu bär på något utan att veta om det. 

 
Hur resonerar ni i dessa tider?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress