Okej, nu har jag gjort det igen. Gått och köpt en grej som jag inte kan släppa blicken ifrån. Kalla det materiell lycka men ska man köpa något så är det ju underbart om man  blir så förtjust i det som jag blev i denna vas. Den bara roppade efter mig när den stod där på hyllan inne på Åhléns. 

 
Tycker den påminner på något sätt om regndroppar eller dagg och är ju så förtjust i material och saker som påminner om eller kommer ifrån naturen. Säkert därför jag dras så mycket till den. Gud vad jag håller på, haha en kärleksförklaring till en vas. Men jag har aldrig påstått att jag inte är en inredningsnörd. Utan så är det! 

Nu är ju även semestern här och jag ska försöka komma tillbaka till det jag tycker är roligt och inspirerande. Inte för att jag inte tycker så om mitt jobb men när man hela tiden försöker vara kreativ åt någon annan på ett annat ställe så orkar man inte riktigt med det på hemmaplan på samma sätt som man önskar. Så alla idéer och planer jag haft här hemma har liksom varit på paus så länge. Energin räcker inte alltid till och då är det så härligt att få va lite ledig och få skifta fokus. 

Ska visa gårdagens projekt här imorgon :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress