Nu börjar jag bli riktigt sugen på ljus. Känns som att jag går   runt i en grå smogg, både ute och inne. Vädret kan vi väl inte göra så mycket åt förutom att hoppas på att solen orkar sig igenom molnen snart men här inne kan jag göra lite förändringar. Jag gillar ju den här neutrala färgskalan men känner att jag verkligen behöver mer ljus. Känner mig ständigt trött.  
 

Jag vill inte plocka bort den svart-grå-blå skalan men har funderingar på att väva in mer vitt och med tiden fasa in lite  ljusare gråbeiget. Ja, ni hör, inga färgbomber direkt men nu pratar jag om basen. Alltså de stora ytorna med färg så som väggar, matta och soffa. Sedan kan jag väva in lite ljusare accentfärger på detaljer. Gillar denna färgskala från Alcro.   
 
 
 
Den kan man kombinera med svarta detaljer också och det passar mig. Så inte för varm färgskala men heller inte för kall. Vad tror ni?
ajlimullersandvik.blogg.se

Jag äääälskar färsgskalan! Trots att den går i grått och vädret där ute gör satans illa att se på ;)

Jag bor i ett hem (hyres) där ALLT är vitt. Helvetes tråkigt, så jag är väldigt förtjust i Pigeon och Anis! Men ljua Lovika var också underbart tjusig :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress