Startade dagen här som alla andra dagar när jag har barnen. I trapphuset på mina barns skola. För att sedan ha utvecklingssamtal med båda barnen. Det blir en hel del trappor till vardags som ni förstår men ibland fuskar jag och tar personalhissen ;)
 
 
Idag kändes vädret mycket mildare än vad de gjort i veckan. Så skönt! Hatar att frysa så har tidigare i veckan haft dubbla tjocktröjor och denna stora täckjacka på mig. Haha, någon annan som är lika frusen som jag av sig? 
 
Denna vecka har verkligen bara swishat förbi. Kommer knapt ihåg dagarna så det är ju tur att man bloggar lite så man kan blicka tillbaka... Men fredag idag asså. I den här familjen består fredagarna då vi har barnen av tacos och snacks vid tvn. Först wild kids sedan Talang. Passar mig utmärkt och är glad över att barnen växt ifrån de barnsligaste tv-programmen så man slipper sitta och titta på Greta gris till fredags myset. 

Hade tredje invägningen i morse också. -4 kilo på vågen så är superpeppad att fortsätta. Vägrar köpa nya sommarkläder, ska komma ner i mina befintliga!

Blir sjukt motiverad av att tänka att nästa vecka så har en tredjedel av detta "dietande" gått. Räknar ju points med Viktväktarna som jag gjort förr och då vet jag inte om ordet dietande passar så bra in. Äter ju allt men inte samtidigt utan planerar för att kunna äta allt. Funkar inte för mig annars. Lite roligt är det att planera och experimentera lite. Hittade färdiga soppmixer i salladsdisken som jag blev lite sugen på. Någon som testat? 
 
 
Måste sparka igång träningen igen bara. Satte mig på cykeln som vi lånat och körde ett pass. Fick så ont i röven så jag knappt kunde sitta efteråt. Undra om man kan byta sadeln för den va inte skön. Någon som har tips? Annars kanske man ska stå och trampa... hm, får se hur jag gör. Gymmet börjar locka allt mer...
 
Hoppas ni har en fin fredagkväll!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress