Nu börjar vi planera för att göra om här hemma. Kikar lite smått på ny soffa då denna tar upp alldeles för mycke plats egentligen både i vårt befintliga vardagsrum men kommer att va för stor även i vårt nya. Ja, tanken är ju att vi ska flytta på lite rum här hemma. Ska bli skönt att få sätta igång men först krävs så mycket planering. 

 
 Här är en liten som trivs i soffan som vi har iallafall. Just dessa bilder fotade jag i början av januari då vi fortfarande hade julkuddarna och änglaspelet framme. Men tyckte han va så söt på de så va bara tvungen att lägga upp de ändå <3
 
De nya sofforna vi tittat på är olika typer av modulsoffor. Känns som att det är enklast i vår lägenhet som har sina speciella vinklar. Då kan vi bygga upp den lite som det passar oss. Har därför letat hörnet efter den bästa, skönaste och snyggaste modulsoffan men det är ju så svårt! Här har jag samlat några favoriter. 

 
Första soffan här ovan är Arkens modulsoffa från Tradmax. Sedan har vi Como i sammet från Soffadirekt. Nästa soffa är en grå fyrkantig Baltimore från Jotex. Sedan har vi Aspen från Chilli. Därefter har vi en häftig soffa som vad jag förstår även klarar av utevistelse. Den heter Asker och finns bla på Svenssons i Lammhult, Dane från Sofacompany och därefter en riktig klassiker från Ikea, Söderhamn. Har ni tips på någon annan så hojta gärna till!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress