8 februari 2020

En styling

Stylingar


Delar inte så ofta med mig av mina stylingar här utan har ju andra kanaler för det. Men tänkte ändå dela denna bostad som jag stylade förra veckan för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling då jag själv kan tycka att det är rätt roligt att se andras stylingar. Denna lägenhet va helt tom när vi kom dit så vi fyllde upp dem med allt som krävdes för att den skulle kännas hemtrevlig. 

Nu är ju mina förebilder inte alls lika bra som fotografens men man ser iallafall lite. Glömde till och med att dra upp persiennerna så de blev rätt mörka men vanligtvis glömmer jag att fota före över huvud taget så då får dessa duga. 

 
Kanske blev konstigt att blanda in förebilderna ovan haha men men ni ser ju vilka som är tomma och vilka som är stylade iallafall. Han dock ställa in en av soffmodulerna på en av förebilderna, brukar va så ivrig på att börja styla så därför jag brukar glömma att fota. 

Lägenheten ligger ute till försäljning just nu och kommer visas på söndag så håller tummarna på att det dyker upp många på visningen!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress