14 december 2020

Sista skolveckan

Vardag


Bjuder på en detaljbild från en styling i Nacka som jag tömde i fredags. Detaljbilder är det jag gillar allra mest men de vet ni nog vid det här laget ;) Jäkligt snabb försäljning va det och det är ju superroligt! 

Ny vecka idag då. Samlar ihop oss efter en intensiv Lucia helg och startar dagen med en styling i Västertorp. Skönt att kunna jobba igen efter alla dessa veckor i karantän. Nu kommer ju dock julen och julledigheten snart så det är inte direkt fullbokat med stylingar just nu men det är väl skönt med en mjukstart. De möten jag går på nu ska sälja i januari eller förbereda inför försäljning i vår. Men det är rätt skönt att planera framå också. 
 
 
Denna vecka är också barnens sist skolvecka innan den på fredag går på vinterlov. Ja, de heter ju inte jullov längre utan vinterlov. Tror det har med religioner att göra, alla firar ju inte jul. På fredag börjar alltså ett fyra veckor långt vinterlov. Då ska vi hitta på något roligt, har ni något förslag på aktiviteter så kommentera gärna 

Längtar själv till deras lov då det betyder att jag också får lite längre sovmorgon. Behöver inte ställa klockan 6:00 och förbereda frukost, packa ryggsäckar och gympapåsar, se till att de har tillräckligt varma kläder på sig när de går hemifrån och se till att alla läxböcker och läxor är med osv. Ja, ni med barn i dessa åldrar förstår morgonstressen. 

Ha en fin måndag oavsett om det är er sista på några veckor eller om ni ska jobba på :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress