Bild Stoffnagel
 
Sådanna här inlägg brukar jag själv bli väldigt inspirerad av så därför tänkte jag slänga ihop ett eget. Dessutom kanske budgeten för julklappar är lite snäv i år och man uppskattar tanken att få lite nya idéer. Här kommer därför en samling av julklappstips under 1000 kr anpassat till er som behöver lite inspiration till tjejen, till mamma eller till kompisen. 
 

Nyckelring med personligt tryck DesignLettersUllfilt KlippanDoftpinnar Saffron RitualsSkål händer House DoctorPälstofflorMatteus Bubbles PorslinKeramikvasSkruvade ljus HAYDoftljus vitsvart Olsson&JensenDoftljus beige Ferm LivingZebrafat Jonathan AdlerPompom kuddeNagel ljusstake 
 
Har ni shoppat några julklappar än? Jag är nästan klar med alla nu. Detta år är ju lite speciellt då vi inte kommer fira med släkten som vanligt utan bara vara med närmaste familjen. Man får ju göra det bästa av det man kan så här mitt i pandemin. 

Jag har även shoppat 99% av alla julklappar på nätet i år. Bara tanken av att trängas i butikerna just nu får mig att må lite illa. Nu har jag själv gått igenom Covid och även min sambo och exman och jag önskar ingen denna sjukdom. Då är vi relativt unga och hanterade detta bra men jag förstår att det finns folk som inte klarar detta. Sedan med erfarenheten jag fick att man kan bära på detta och sprida vidare till folk utan att veta om det själv. Nej usch, undvik folkmossor och allmänna platser så gott ni kan tills detta har lugnat ner sig. 
 
 
Hopps ni får en underbar söndag och en mysig andra advent! 🕯🕯
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress