Söndag och lugn dag. Belle hade feber i fredags natt och i går natt så vi har bara hängt här hemma hela helgen. Nu mår hon superbra igen och springer runt här och leker. Hon har inte haft några andra sjukdomssymtom men kommer  för säkerhets skull att ha henne hemma i början av veckan också. Barn kan ju ha feber av olika anledningar men sedan kan det få över till nästa dag. Nu är det ju lite speciella omständigheter just nu så därför får hon va hemma.
 
Ska bli så skönt när vi gå tillbaka till vanliga livet igen. Inne bara för att man måste vara uppmärksam på minsta lilla symtom utan för att jag verkligen saknar livet. 
Vill kunna jobba på som vanligt, träffa familj och vänner, fira födelsedagar, planera semestern och inte minst sluta att oroa mig för att nära och kära ska råka bli allvarligt sjuka!
 
Har inte skrivit så mycket om detta ämne här på bloggen utan tänker att man blir ganska fullmatad med info dagligen ändå. Men det är klart att det påverkar oss alla på ett eller annat sätt. Blev helt chockad när jag såg att Adam Alsing dött och trotts att jag inte känner honom så har jag liksom många andra följt honom och lyssnat till honom under många många år. Det är ju inte konstigt att man får en relation till människor på det sättet också. 


Nu till något lite roligare. Hittade denna kruka på Coop och va bara tvungen att köpa med mig den hem. Finns liknande på många ställen men kan bara anan att de sneglat något på Jonathan Adlers skål när de tillverkade dessa. 
 
Kan inte få nog av snygga krukor eller vaser så den står nu på köksbordet med ennu ett nyinköp i sig. Nämligen ytterligare en Doftpelargon eller Doktor Westerlund som den också heter. Snyggaste och fräschaste köksväxten om ni frågar mig! 

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress