Solenergi i denna mening är för mig är när solen gassar in genom sovrumsfönstret så man fylls av energi inför dagen. Den bästa känslan att vakna med vare sig det är en vardagsmorgon eller en morgon på semestern. Ni vet den lyckan man känner när man kliver ur sängen går bort mot fönstret och drar bort mörkläggningsgardinerna från de stora fönstrena och möts av strålande sol. Den lyckan och energin man fylls av är solenergi.

Så ni kan ju tänka er hur härligt jag tyckte att det va förra  veckan. Solen värmde ju på som att det va mitt i juni och för en stund kopplade jag bort att det fortfarande var vår. Annat har det varit denna vecka som både varit kall och regnig. Vi fick t o m lite snö i tisdags! Galet! Tycker ni inte att den här vintern har varit ovanligt lång? Jag tycker att det känns som att det varit en konstant höst i 8 månader ungefär. Så deprimeramed då hösten är den årstid jag minst gillar. Det blev ju aldrig vinter liksom så allt har bara flutit ihop.... 
 
Jaha, idag är det Valborg och det lär väl inte vara en enda samling vid någon eld i år. Vi brukar i och för sig aldrig orka oss ut med barnen då det vanligtvis är så kallt men det kan ju va mysigt att titta på firandet på tv. Får se om det blir något eller om vi får titta på någon repris... Det vi däremot brukar göra är tända en egen liten brasa i vår öppna spis. Så det planerar vi även detta år. Hur ska ni spendera kvällen? 

Min bästa kompis fyller även år idag så stort GRATTIS till dig Mickan <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress