Man känner verkligen av att det är väldigt många som sitter och är rastlösa i karantän där hemma. Instagram har liksom exploderat med DIY projekt och jag är inte sen på bollen. Jag älskar ju att pyssla och har gjort det på olika sätt hela mitt liv. Men under senaste tiden, när jag haft så mycket med företaget och jobbat så mycket så har inte orkat ta tag i några projekt här hemma. 

Jag har ju trotts avsaknaden på pyssel fått bara kreativ i mitt jobb. Annars hade jag aldrig klarat mig. Hade mått riltigt dåligt om jag inte fick skapa alls... Denna vecka har jag vabbat och även fast man är hemma med barn så kan jag inte hjälpa det att börja pilla med saker. 


Va förbi Dollarstore då jag vet att de har grymt bra priser på blanka canvas. Jag köpte två stora 70x100 då jag har planer på att göra ytterligare en tavla vid ett senare tillfälle och två olika vita färger. Allt kostade 240 kr! Pensel hade jag redan hemma.
 
Nu va det ingen avancerad tavla då jag bara ville ha den vit med lite struktur i men här kan man ju kladda på vad som helst egentligen. Många köper även vitt hobbyspakel (finns bl.a på flyingtiger har jag sett), bladguld, glitter m.m för att få mer struktur och efekter i tavlorna så här är det ju bara fantasin som sätter gränserna. 

Ha en fin onsdag!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress