13 april 2020

Birthday girl!

Roligheter

 

Happy birthday to meeeee! Om ni känner mig så vet ni att jag är barnsligt förtjust i födelsedagar och kan inget annat än älska att fylla år. Trotts att siffran inte längre är så "taggande" så njuter jag av att fira och vara glad med människorna som betyder mest för mig. 

Bjuder på ett litet bildspel från dagen som jag dokumenterat i storyn på instagram. Så inte de bästa bilderna men ni får hålla till godo då min kamera tyvärr gått sönder...(snyft!) Dagen började med en underbar frukost på sängen och lite paket från mina hjärtan. Mammahjärtat svämmar över av kärlek när man får ett utklippt hjärta med en text som denna.


Sedan gick barnen till deras pappa och jag och Oskar fick besök av mina förälderar som kom och firade mig på en fika. Fick massor av fina presenter bla en Moccamaster så nu ska det bryggas gokaffe här hädan efter!
 
På kvällen blev det ett besök på restaurangen under oss där vi njöt av goda burgare sedan avslutade vi födelsedagen på bästa sätt med några skålar godis, big brother live och suset av min födelsedagspresent, luftrenaren. 
 
 
 
Galet bra sak när man som vi, bor i mitten av stan, har husdjur och vill njuta av något renare luft! Den är ju även super för min sambo som är pollenallergisk då filtret inte bara tar bort smuts och damm utan även pollen, allergener och lukter i tre steg för att göra luften 99,5% renare. Detta gör att allergiker lindras, luftvägar förskonas, virussjukdomar inte sprids lika lätt. Är så galet nöjd och kan säga att vi märker stor skillnad bara på en dags användning. Inget samarbete eller så utan bara sjukt nöjda! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress