Inlägget i samarbetet med Dear Sam
 
Första april idag, nu är det vår på riktigt! Solen har tittat fram ofta under de senaste dagarna och ger verkligen extra  energi. Fick sådanna vårkänslor härom dagen så va tvungen att stöka om lite här hemma. Det kom upp lite nya posters på väggarna, en ny spegel i hallen och inte minst denna superfina fåtölj. Eller fåtöljen fick jag hem redan förra veckan men har ju glömt visa den här på bloggen. Den är helt perfekt och helt klart den bästa av alla fåtöljer och puffar vi haft i vardagsrummet. Liten, lätt, bekväm och så snygg! 
 
Nu är nästa projekt att tag i hallen för spegeln som kom upp där ska höjas lite men sedan behövs det också någon ny form av förvaringsmöbel till barnens alla vantar osv. Så skönt att lägga dem på ett ställe där baren själva når. Idag ligger de i filtkorgar på hatthyllan men det är ju omöjligt för tjejerna själva att plocka ner de dem behöver. Sedan krävs en rejäl rensning bland de sakerna också men de är en helt annan sak. 

Jag har faktiskt varit superduktig med rensningen bland barnens kläder nu. Brukar ta ungefär till att sommarkläderna rensas in som det också rensas ut urväxta kläder men nu va de så fullt så va tvungen att rensa ut redan nu. Hur ofta rensar ni er eller era barns garderober? Jag brukar iallafall göra det minst två gånger per år. Annars får man liksom inte plats.


Posterna jag bytte till är från Dear Sam och spanar ni in min instagram (@lillaanna.se) så hittar ni en rabattkod som ger er 40% på ett köp hos dem! De har just nu 30% i en påskkampanj men med min kod får ni alltså ytterligare 10%! 

Har skrivit om detta företag förr men tycker att de har så brett och bra utbud på posters men gillar också deras fokus på miljön i både val av material och hur de tas fram i fabrikerna. Ni kan läsa mer om det här.

 
Dekorerade till och med uppepå vårt vitrinskåp i vardagsrummet. Sådant man kan göra när man har högt i tak. Tycker de blev superbra och härligt att tända lite ljus även där på kvällen. De har ju annars bara varit en "död" yta.
 
Jaha, planerar ni att lura någon idag då? Jag brukar alltid dra något litet skämt för barnen då de älskar sådant och man vill ju att de ska uppleva första april. Brukar dock inte va så avancerade skämt utan "du har ett hål i byxan" räcker långt. Haha! Tipsa gärna om ni har något roligt på lager! Ha en fin första april!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress