29 juni 2019

En lugnare dag

Livet

 
Vaknade imorse och kände mig helt utvilad. En god natts sömn kan göra så mycket för psyket. Är man stressad och har massor i huvudet behöver man stänga ner och koppla av helt för att kunna fungera. Har under senaste veckor haft extremt mycket att göra på jobbet då sommarmånaderna kommer och med de en lite lugnare bostadsmarknad. För att jag ska klara mig och företagets ekonomi måste jag därför kasta in de extra timmarna under våren för att sedan kunna njuta av lite ledighet i sommar. 
 
Det är ju ett angenämt problem att man har mycket att göra men jag förstår folk som går in i väggen. Jag skulle aldrig orka jobba på i detta tempo under hela året. Då skulle jag börja se stjärnor framför ögonen.
 
I och med denna hektiska tid så har jag vart tvungen att skära mer på lite annat i livet. Social medla, bloggen och häng med vänner har blivit lidande, den enda tid jag haft över har gått till familjen. Därför hoppas jag att ni har överseende med den taskiga uppdateringen som vart här eller om ni väntat på ett svar på smsom att vi ska ses... Det beror inte på att jag inte vill ses utan jag har helt enkelt glömt svara för att jag jonglerar alla dessa bollar i luften just nu. Ska försöka gottgöra mina vänner på något sätt för ni är så mycket värda för mig! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress