Bloomingville har funnits sedan 2000 och härstammar från Danmark liksom många andra av mina favoritmärken inom nordisk inredningsdesign. Under åren har Bloomingville Mini utvecklat en unik förmåga att ta fram produkter som bidrar till en varm bohemisk atmosfär i barnrum över hela världen, men med sin starka anknytning till de nordiska formspråket i material och mönster.

 

 

Höstens kollektion är sagolik med allt från söta tallrikar och muggar till kreativa leksaker och detaljer. De tycker att ett barnrum ska tillåta kreativitet och lek samtidigt som det ska finnas utrymme att varva ned och där håller jag verkligen med. Jag utgår helst från någon basfärg och väljer istället detaljer så som gardiner, bäddning eller posters med barnens favoritfärger. Att tapetsera med en väldigt speciell tapet som man kanske tröttnar på efter några månader är inte min rekommendation.

 

 
Måste säga att jag älskar sängen på andra bilden här ovan. Köper vi landställe någon gång så kommer den absolut inhandlas till någon av barnen. Detta är ett axplock av vad Bloomingville bjuder på i höst. Vad tycker ni om nyheterna? Något ni kommer klicka hem? 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress