Hoppas ni haft en alldeles underbar påsk, det har vi verkligen. En långhelg med familjen i solen. Kan ju inte bli bättre! 
 
Denna växt har jag visat på min instagram men inte lagt ut här än. Den är helt fantastisk att ha i köket då lukten av den är så fräsch och utmärkande. Jag får minnen från min barndom och min morfar som hade dessa växter på sin glasveranda. För er som inte vet vad det är för växt heter den Doktor Westerlund och nu finns den på vårt sideboard i köket också. 
 
Dessa små kaniner köpte jag någon vecka innan påsk då jag tyckte de va så söta. Kunde helt enkelt inte motstå dem. De är från DBKD och finns på lite olika ställen men jag klickade hem de från royaldesign.
 
 
Gillar något diskreta påskpynt så det är inte mycket färg hemma hos oss. Några fjädrar i beige är så långt kag gått denna påsk men vem vet, nästa påsk kanske jag känner för mer färg. Sånt där brukar gå i lite vågor :)
 
Idag ska jag faktiskt jobba lite. Har så mycket att göra i veckan så va tvungen att sätta igång redan idag. Lämnar barnen till deras pappa om någon timme, sedan åker jag vidare för att tömma en såld lägenhet och planera en ny styling. Hoppas ni får en fin annandagpåsk vad än era planer är!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress