26 april 2019

Nu ryker påsken

Påsk

 
Idag plockade jag bort påsken här hemma. Hade ju inte så mycket pynt egentligen utan några kaniner, ägg och trollhassel med fjädrar va de som vi piffat med här hemma i år. Hur mycket påskpynt brukar ni ha? 
 
 
Våra små kaniner fick iallafall hoppa tillbaka ner i lådan nu. Påsken är ju verkligen en kort högtid så pyntet har man ju bara i runt två veckor. Jämför man med t ex julpyntet som vi har framme i minst en månad så är detta verkligen en ”kort” högtid. Men jag tar gärna alla tillfällen som ges att få piffa till det lite extra här hemma så påskpynt är ändå givet, trotts den korta tiden.
 
Nä nu blickar vi framåt, mot sommaren! Gud va jag längtar! Fast först ska vi på vår lilla kärlekssemester i maj. Ja, ni som följer mig på instagram (@lillaanna.se) vet att vi bokat en resa och ska åka till den romantiska staden Paris. Åh, är så pepp på denna resa, ni anar inte. Jag har aldrig varit i Paris så Oskar ska få visa mig runt och vi har gjort lite planer. Så närmaste nedräkning är till dess. Har ni tips på ställen man bara MÅSTE besöka i Paris får ni gärna dela med er i en kommentar. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress