En ny kategori här hos mig är att jag kommer ha min kille som gästbloggare varje torsdag. Han liksom jag älskar inredning och har länge själv tänkt börja blogga. Nu får han chansen att känna av hur det är i hans egna kategori "Mäklarefröblom" Detta första inlägg handlar alltså om vinterns trender. Ni finner honom också på @maklarefroblom

Blommiga mönster

Något som kommer starkt nu i såväl modevärlden och även nu i inredningsdesign är blommor. Nu börjar vi ha blommor på våra väggar. Nästan allt fungerar så som storblommigt, stora gröna blad eller varför inte små vackra blommor. Förslagsvis tycker jag det skapar en oerhört mysig känsla i sovrummet men funkar såklart var som helst. Just dessa två tapeter kommer från kollektionen Kubel kids som Anna Kubel tagit fram åt Sandberg.

 
Måla/tapetsera taket

När vi tänker på renovering så glömmer man oftast bort att man kan skapa ett unikt hem genom att färgsätta taket i olika färger. Det är något som har börjat komma starkt och det kan ge en ombonad och mysig känsla. Vågar du att göra något annorlunda? Måla taket isåfall i en annan färg än vit och få mer dynamik.

 
Hexagon

Nu vågar vi skippa de traditionella formerna på kakel och klinker och hexagonmönster kommer in i våra hem. Jag tycker det är hur snyggt som helst och ger en lyxig touch. Min favorit är ljust marmorklinker i hexagonmönster. Våga prova för att sticka ut och visa din personlighet i inredningen.

Bildkällor, Blommigt, Takfärg, Hexagon
 
 /Oskar Fröblom
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress