18 november 2018

Namnade handdukar

Shopping tips

 
Vill ni ha julklappstips så titta hitåt! Hur smart är inte detta? Kan komma på massor med användningsområden och så himla personligt och fint tycker jag. Jag tänker köpa varsin till Lea och Belle i julklapp med deras namn på som de kan ha med sig i gympapåsen till skolan. 
 
Men man skulle ju också kunna ha varsin handduk här hemma med sitt namn på. Då skulle vi slippa problemet med att blanda ihop allas handdukar men fortfarande kunna ha alla i samma färger. Gillar nämligen när alla handdukarna passar ihop, de får max vara av två olika färger för att jag inte ska bli stressad... Är jag ensam om denna besatthet? Just nu har alla varsin krok i badrummet så man ska veta vilken handduk som är vems men handukarna brukar ha en förmåga att inte alltid hänga på sin krok... och då blir det svårare.
Det finns säkert massor med sidor som säljer liknade produkter men just dessa fann jag på Rofa design. 
Man kan beställa med eller utan symboler på och de finns i massor av färger. Jag som inte är så färgglad drogs mot de mörkblå, grå och vita. Det finns mycket annat också som man kan beställa med namn. Ryggsäckar, nessesärer, weekend bags och kuddar är bara några exempel. Barnen kommer nog få de grå med deras namn i kursiv stil liksom de hör ovan. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress