19 november 2018

Julstärnor

Julpynt

 
Åh snart är det dags att julpynta! Blir så galet glad när jag tänker på det. Att få plocka fram alla fina stjärnor och pynt och bara få fixa till det så mysigt jag bara kan här hemma. Älskar verkligen julen och detta år kommer inte se annorlunda ut utan jag kommer strössla med alla de underbara dekorationerna jag lyckats samla på mig. Måste även göra en inventering känner jag, kanske sälja lite ljusstakar och pynt jag inte längre använder och se om jag har tillräckligt och passande belysning i alla fönster. Hur brukar ni göra, köper ni ofta nytt eller håller ni på traditionerna och använder samma som ni brukar när ni pyntar?

Jag har börjar småspana lite efter nya stjärnor till sovrummet. Köpte två mörkblå förra året som i och för sig är jättevackra men då hade jag mörkblå sammetsgardiner och detaljer i rummet. Nu är de utbytta till grå och då känner jag att de kanske inte passar lika bra längre... Vi får se. Samlade iallafall ihop några av mina favoriter på stjärnhimlen här och de slank även med en ljusring, haha kan ju också va fint...
 

Ni som följer mig på instagram vet ju att jag även blivit förälskad i Watt & Vekes bordsstjärna Julius. Hur fin är den inte!? Skulle passa så bra in i vår hall! Blir till att klicka hem den så fort jag har bestämt mig för hur hela upplägget här hemma ska se ut. Tänker att jag måste få till en röd tråd i pyntet så allt känns harmoniskt och snyggt tillsammans. Ja, kan uppfattas som nördigt men jag är nördig när det kommer till inredning ;)
 
 
 
Men det blir stjärnor iallafall det är något som är säkert. Tycker ljusstakar passar bättre i vardagsrum och kök. Eller vad tycker ni? 
 
Karin

Så himla fin stjärna! Måste också ha den!

Svar: Härligt att kunna inspirera 💜
Anna Wallin

Angelica Wåhlin

Men gud, så fina!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress