27 mars 2018

Påskfint

Påsk

 
Då va det påskfint hemma hos oss också! Fixat med lite ris som barnen hjälpte till att klä. Mysigt att göra det tillsammans, lite som att klä julgranen ihop. De nya kycklingarna fick stå på bordet i köket och en liten äggskål som jag tänker fylla med godis när det börjar närma sig påskafton. Eller man kanske måste fylla den redan till skärtorsdagen om det kommer några påskkäringar och plingar på?! Ska själv försöka komma ut med tjejerna så de får plinga på hos några grannar. Tror att de tycker själva utklädnaden är roligast egentligen. Godiset är nog bara ett pluss i kanten för de brukar aldrig ätas upp endå. (Inte av dem iallafall :P)
 
Hur brukar ni göra? Har ni barn som går påskärringar/gubbar eller hoppar ni över det? Känns som halloween blivit större för denna typen av "dörrknackning" och det fanns ju inte när jag var liten.
 
Foton Anna Wallin
 
Satt med datorn och jobbade lite hemmifrån i helgen, skönt att kunna jobba lite när det passar. En av fördelarna med att driva eget. Men i helgen då tänker jag vara ledig, då ska det firas påsk i småland på killens landställe med några kompisar. Längtar så! Tänker mig årets första grillning, brasor och brädspel. En avkopplande helg med god mat och trevligt umgänge helt enkelt, kommer bli så mysigt! Hur ser era påskplaner ut?
Nej, nu tar vi tag i denna dag också, trevlig tisdag till er!
 
Lina från grannar på landet

Oj va fint du hade gjort det med fjädrarna och den lilla vikta i papper!

Svar: Tusen tack 💕
Anna Wallin

fruborgenvik.se

så fint ni har gjort, glad påsk!

Svar: Åh, tack så mycket! Glad påsk 🐣💛
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress