Äntligen Lördag!
Barnen sov faktiskt lite längre idag. Annars har de för vana att dyka in i vårt sovrum redan vid 6:30-7:00 tiden men idag fick vi några minuter längre sömn. Nu har vi legat och dragit oss ett tag så det är dags att ta tag i dagen. Tycker att det är rätt skönt att aktivera sig på helgen ändå. Visst kan det vara skönt med en lugn helg utan planer men att barnen drar upp en och man hittar på något ger ju också energi.
 
Idag blir det först dans för tjejerna och sedan kommer en vän med familj på middag. Vi har inte träffats sedan i julas så det är på tiden! Blir ju lätt så när man har mycket för sig på båda hållen men jobb, familj, hus och annat. Men nu, nu blir det en liten middag och så kan barnen leka lite. 
 
Här kommer lite härlig helginspiration från Jotex som jag har samlat ihop. Visst är dagbäden bara för snygg!! Stort habegär på den kan jag säga. Sedan fastnade jag för solen här nedan, hur fin va inte den!?
 
Bilder Jotex
 
 Denna stol skulle va så snygg bredvid soffan för att bryta med all sammet och viskos. Snyggt när man blandar och får lite kontraster i materialen i inredningen också. Annars tänker man ofta på färger när man pratar kontraster. Tycker nästan det är på detta sätt vissa möbler kommer till sin rätt och liksom "poppar" och inte bara smälter in. Eller var tycker ni?

Hoppas er lördag blir som ni önskar, kram på er!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress