Nu ska jag tipsa er om något som jag hittade på Formex och föll pladask för. Kunskapstavlan, ett företag som gör tavlor i stilren och tidlös design som förmedlar kunskap. För alla rum, för honom och henne, för stor och liten. Alla tavlor signeras med Kunskapstavlans handpräglade sigill vilket gör varje tavla unik. Tavlorna produceras på ett högkvalitativt 200 g/m2 matt papper som både är åldersbeständigt samt miljömärkt.
 
 
Här är några av deras tavlor men de har även en som heter The Life Collection där företaget kunskapstavlan och Life in Mind har tagit fram denna viktiga tavla – HLR Barn & Luftvägsstopp Barn. Syftet är att skapa en påminnare och repetition för föräldrar och andra vuxna så att livräddningens alla steg är självklara om olyckan skulle vara framme. Innehållet är framtaget enligt Svenska rådet för hjärt- lungräddningens riktlinjer. Förutom den livsviktiga kunskapen som tavlorna förmedlar är de även ett perfekt designelement i hemmet. 
 
Därför ville jag tipsa om detta företag, så himla fina prints med väldigt viktiga budskap och härlig kundskap. Ska absolut klicka hem ett par till barnens rum!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress