28 december 2018

Juldagar

Julen

 
Då va glada julen slut och julegranen kastas ut. Nja, inte riktigt än men snart så. Vår julgran brukar få vara kvar fram till tjugondag knut men det är hu bara för attvi har plastgran så den håller sig fin så länge. Förstår varför folk kastar ut julgranarna när de börjar barra där hemma. Små stickiga barr är ju ingen hit att släpa runt på i lägenheten.
 
Denna bild tog jag på vår Amaryllis precis innan julafton, visst va den vacker!? Köpte den på Ikea vid Lucia och då va den barnen liten grön knopp som knappt sundes i jorden. Sedan växte den på så pass bra att den va så här vacker lagom till julafton. Det ska bli en tradition hos mig att åka och köpa sådana vid Lucia. 
 
 
Har ni haft en fin jul? Jag har verkligen tagit ledigt och vara umgåtts med familjen. Så mysigt att ligga och dra sig i sängen och kunna dra runt i mjukiskläder här hemma för att sedan ta en lång frukost i lugn och ro. Idag ska vi på teater, Pippi Långsrum på Intiman. Fick biljetterna av mamma och pappa i julklapp och barnen kommer älska teatern. Det har ju blivit lite av en tradition att gå på barnteater i mellandagarna. Har ni några traditioner runt jul? 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress