1 april 2018

Förlovad!

Kärlek Livet

 
Galet! Här kommer ett litet privat inlägg men är bara tvungen att dela med mig! Hade inte räknat med detta kan jag säga. Är ju på min killes landställe sedan i fredags och har det hur mysigt som helst.
 
Hans landställe är så speciellt för oss också då det typ va här vi vart förälskade i varandra. Vi åkte nämligen hit efter en intensiv tid hemma i Stockholm och fick komma bort från allt och bara lära känna varandra på riktigt och bara ta det lugnt. 
 
Sedan har vi vart här med barnen, mina förälderar och våra vänner, flera gånger och ser det som en underbar tillflyktsort där vi bara kan koppla av och vara oss själva.
 
Så i fredagskväll satt vi vid en brasa, spelade spel, drack kaffedrinkar och bara mös med våra bästa vänner. Då börjar Oskar prata om hur mycket jag betyder för honom och vips så stod han på ett knä. Jag höll på att dö! 
Kändes så äkta, inget tingel tangel utan bara vi i en miljö vi älskar och har så fin historia i. Jag hann grina av lycka två gånger under den kvällen och han också. Så himla fint gjort. Och jag behöver väl inte säga det men sa ju självklart JA! 
 
 
Denna kille är min andre hälft. Vi kompliterar varandra extremt bra samtidigt som vi är väldigt lika. Vi kan prata om allt och har en väldigt ärlig, öppen och förstående relation. Vi ser varandra och stöttar varandra i allt galet eller mindre galet man vill göra och står alltid bakom varandra och tror på varandra. Det känns som att inget är omöjligt för oss utan vi tar alla uppgifter som kastas på oss och löser det ihop. Många gånger kan vi bara titta på varandra och förstå hur och vad den andre tänker och känner.
Han har tagit sig an mina barn som en förstående och ansvarstagande förebild på ett sätt jag bara kunde drömma om. Ja, någon får nypa mig för att jag skulle få va med om detta, det trodde jag inte. 
 
Länge leve kärleken och hoppet om att det finns någon så här bra till alla <3
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress