Ett år har gått, ett år fyllt med massor av händelser i mitt liv. Många händelser som jag inte skulle kunna förespått på tusen år om ni skulle frågat mig förra nyår.
 
Efter en stormig vår med skilsmässa och bodelning och allt vad det innebär med två barn inblandade fick jag i somras känslor för en kille som jag aldrig trodde jag skulle få känslor för. Inte för att han va dålig utan för att vi va så bra vänner och jag såg inte på honom på det sättet. Men omständigheter förde oss samman och det för mig oförutsägbara hände. Jag blev förälskad.
 
Många händelser under året har varit rätt jobbiga så det har vart väldigt skönt att ha förstående vänner och familj runt sig. Så för att summera blickar jag tillbaka på ett år med känslorna i djupa dalar och höga toppar. Är väldigt redo fär att välkomna det nya året!
  
Har samlat ihop lite bilder från året som gått med början längst upp i januari med kalas och kickoff. Sedan Valborg, tjejhäng på spa, påsk och födelsedag med "more is more" tema. En sommar med summerburst, massor med roliga oooaw, midsommar i Tyresö, Kolmården med tjejerna, Ibiza med kusinerna, besök i Tyresta med ponnyridning, kräftfest, kryssning med min nya kärlek, semester med bad och massor med roliga utflykter med tjejerna. Hösten gick fort med halloweenfester och middagar för att övergå i glöggmingel, roadtripp, jul, teater och idag en glittrande nyårsafton! 
 
 
Gud va känslor som kommer när man blickar tillbaka på det gångna året. Trotts att det hänt så mycket roligheter så ser jag väldigt mycket fram till nästa år! 
 
Gott slut!
 
Eva

Så fint skrivet!Lycka till med allt !❤️

Svar: Tack Eva! <3
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress