En härlig midsommarhelg är till enda. 2015 års midsommar va en hit trots vädret. Det vart silllunch, jordgubbstårta och grillat, precis som de ska vara. Jag och barnen ordnade femkamp inomhus med kasta boll i hink, "kägelkastning", stafett med kula på sked i munnen och hoppa på ett ben runt övervåningen. Full fart hela dagen alltså och sist men inte minst slängde jag ihop en gino till efterrätt då ungarna lagt sig för att sova.
 
 
Vackra pioner i mamma och pappas trädgård. Va bara tvungen att fota dem! Sedan vart det såklart en midsommarselfie med min lilla krans och min sjottiotalsklänning ;)
 
 
 
 
 
Fika efter besöket vid midsommarstången. Ja, ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén. Hade inga andra bilder på mina älsklingar i deras midsommaroutfits. Vart inte kläderna som jag planerat då de absolut ville välja klänning själva... Starka viljor i de där små... Vet inte vart ifrån de fått det... Men det vart ju superfina ändå så de gjorde inget :)
 
 
Ginon precis innan vi slevade upp vaniljglassen bredvid och slukade allt i skålarna. Såå gott!
 
 
Recept Gino,
3 personer
 
Ingredienser
2 dl jordgubbar
2 st Kiwi
1 st Banan
100 g Vitchoklad
Vaniljglass
 
Gör så här;
Sätt ugnen på 250 grader grillvärme. Skiva frukten och lägg den i en ugnsfast form eller i fler små som jag gjorde. Täck frukten med vit choklad och gratinera under en riktigt het grill (ej undervärme) i cirka 5 minuter. Servera med vaniljglass. 
 
Tack för det här året! Nu väntar lite pyssel och plock här hemma som ska bockas av på att göra listan innan det blir jobb igen i veckan. Kram på er!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress