Man känner verkligen skillnad när man fått sova på natten och när Lea fått sova. I morse va jag helt lugn och vi hade de så mysigt, varför kan inte alla dagar va så? Men lite shopping vart de ändå, de finns alltid en anlednng till att handla ;) Vart ett besök på Lindex för att lämna tillbaka en overall och titta vad jag fann.
 
Mickan, nu kan William va tomte i år! Haha! 
 
Det va som att gå i snor ute, löven och regnet från igår har blandats till en mysig sörja på trottoarerna så de är tur att jag har vagnen att hålla i för annars hade jag nog halkat flera gånger.

Sen vart det ett besök i favvo affären.
 
Den är bra den där kroken vi köpt till vagnen :)
 
Nu har jag stått och skurit upp bananer i massor. Andreas och jag tänkte samma sak när vi handlade senast och köpte båda två mycket bananer för Lea älskar att äta en banan varje dag efter förskolan. Nu vart det lite mycket och de håller ju inte så länge heller så jag var tvungen att göra något med alla. Nu är några upphackade och infrysta och några tänkte jag baka lite med och några får hamna i middagen. Sen blev det en fruktsallad och sen sparar jag så klart några till Lea.
 
 
Har nu rensat ut lite kläder ur min garderob. Årets utrensning kanske man kan säga, ska ju försöka rensa en gång om året så det inte ligger massor med kläder som jag aldrig använder. Då kan de göra bättre nytta någon annanstanns. Det vart fyra kassar, så kom och ta det ni vill ha! (Orkar inte sälja)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress