23 januari 2020

Nya naglar

Vardag


Gud så nöjd jag blev med nya färgen på naglarna. Känns riktigt fräscht och som att vi går mot ljusare tider. Nu va jag verkligen trött på de mörkröda naglarna som jag hade kvar sedan i julas så att byta till något helt annat kändes så rätt.
 
Har ju gjort mina naglar i flera år nu och många tror att det ska va något negativt att ha dessa när man lyfter och plockar med händerna så mycket som jag gör men kan säga att denna förstärkning som det faktiskt är har skyddat mina naglar under alla dessa år. Innan jag gjorde den så gick mina naglar av hela tiden och fasen va jobbigt det är när man målar naglarna så sitter nagellacket snyggt i en halv dag innan de börjar flagna.. Det problemet slipper jag med dessa naglar. Så skönt! 

Det enda som skulle få min sluta med dessa naglar är om jag inte har råd längre. För då skulle jag lätt kunna prioritera bort sådana ytligheter. 

 
Igår va en skön dag. Nagelfix, lunch med kusin och lite röjande hemma. Ska försöka att inte stressa upp mig när jag är ledig. Brukar ha så lätt att tänka på det som komma skall och leva lite i framtiden istället för att njuta av dagen. Men att va egen företagare är ju rätt stressande och kräver en hel del planering så det är väl därför. 
 
Hur är ni där, har ni lätt för att leva i nuet eller går ni ofta och oroar er för framtiden eller annat? Idag börjar tjejernas danser igen så kvällen kantas av balett och mixdans. Bästa vecka ska vi även klämma in cheerleading på torsdagskvällen. Lätt den mest hektiska dagen på hela veckan. Skönt är det när den är över och man inser att det är fredag nästa morgon. Ja, nu får ni iallafall ha en superbra torsdag!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress