5 november 2017

HomeSTHLM

Homestyling

 
 
Jag har nu lanserat mitt företag. Ett homestyling företag med namnet HomeSTHLM. Detta har vart min dröm rätt länge, att få jobba med inredning och att få vara kreativ och få skapa. Skapa en känsla, en inbjudande miljö som drar åt sig blickarna och får en bostad att blomma ut till dess fulla potential. 
 
Nu har jag gjort några stylingar och har även tecknat ett samarbetsavtal med Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Känns så rätt och roligt då jag känner alla mäklarna jag nu jobbar med och därför lättare förstår mig på vad de är ute efter. Mäklarna har ju jobbat i deras områden länge och har skapat sig en bild och en vision av spekulanter och stil som passar just där. Då är det viktigt att vara transparant och känna in, diskutera och  visualisera rätt lösning på rätt plats. Måste säga att jag trot att vårt sammarbete är bland de bästa konstellationerna. 
 
Jag jobbar också kvar som mäklarassistent på ett av kontoren på deltid och är engagerad i försäljningarna jag stylat från början till slut. Att få en sådan otroligt bra insikt och inblick gör mig extra engagerad i det jag gör.
 
 
Denna lägenhet i Aspudden ligger just nu till försäljning med mäklare Mathias Blomqvist. Stylad av mig och HomeSTHLM. Så letar ni efter en bra planerad 3:a i de området med ett högt läge och underbar utsikt, klicka här så kan ni läsa mer om bostaden.
 
Foto: Andreas på Simplerphoto
Mäklare: Mathias Blomqvist LFF Hägersten
Styling: Anna Wallin på HomeSTHLM
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress