16 maj 2017

Ny ljusstake

Dekoration

 
Kom över denna underbara ljusstake i gruppen "Lyxloppis Stockholm" på Facebook här om dagen. Vart så glad att inlägget ploppade upp precis när jag va inne och kikade på sidan. Dessa prylar går annars som smör i solsken och jag hinner aldrig reagera fören prylarna redan är sålda. Men nu var jag först! Yey!
 
Har länge drömt om just denna ljusstake och nu fick jag köpa en helt ny fast för endast 60 % av priset! Ja, ni hör ju hur glad jag är, materiellycka ;)
 
Nu står den här på köksbordet i sin fulla prakt och jag tänder den till varje måltid, till och med till frukosten då det bara är barnen som kastar i sig varsin macka...

 
Va tvungen att klippa av ståndarna på blommorna då de luktade så enormt mycket här hemma. Liljor har ju en förmåga att lukta rätt rejält när de blommar...
 
 Hoppas er helg vart bra, jag har haft så mycket att göra så har inte hunnit kika in här på några dagar men så är det ibland. Livet ni vet ;) Ska sätta ihop ett inlägg från min helg också då jag och tjejerna på kontoret hade vinprovning.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress