21 maj 2017

Helgmys

Vardag

 
Har precis kurat upp oss i soffan framför hockeyn och ska njuta av en gåva från en av min killes kunder. Han är ju som många av er känner till en mycket skicklig mäklare och detta var en av hans säljares sätt att tacka lite extra för det rekordpriset han lyckades få till. Jag har tidigare vart med och stylat en lägenhet som de sålt så kände till dem lite sedan tidigare och då är det ju lite extra roligt när det går bra.
 
 
Så nu njuter vi av denna härliga buffé av godsaker till hockeyfinalen, så tacksamma för trevliga, goa kunder <3 Sedan måste jag bara rekomendera detta vin som vi fick till, så gott! Är ni på jakt efter ett lätt men smakrikt vin så prova detta!
 
 
Dagen har vart kantad av trevligheter då mina döttrar haft dansuppvisning på Maximteatern vid Karlaplan. Det var en show som hette duga kan jag lova. Gud så duktiga alla var! Jag var ju såklart så stolt över mina små som kom ihåg hela dansen och dessutom vågade stå där uppe för en så stor publik. De varvade småbarnens dansgrupper med nummer med äldre, proffetionella dansare så det var en super trevlig blandning. 
 
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Så mysigt

Svar: Ja verkligen! :)
Anna Wallin

Caroline

Så mysigt och gott. :) Ha en trevlig helg.

Svar: Tack detsamma!!
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress