Att få till ett mysigt och lekfullt barnrum kan va rätt knepigt. Vill man dess utom att det ska passa in i resten av hemmet kanske man även väljer färger och detaljer som går ton i ton med det. Ett barnrum som jag bara älskar är det som ni glimtar här ovan hemma hos Anna Kubel
 
Här har hon kombinerat leksaker i samma färgskala och material som möbeln. I detta fallet skåpet Ivar från Ikea. Träleksaker är ju inta bara snygga utan också hållbara och oftast ekologiska.
 
Lampor gör rätt mycket för känslan i ett rum och inte minst i ett barnrum där den hjälper till att skapa mysig och lekfull stämning. Vart helt såld på denna ballonglampa från Brokis
 
 
Den finns med både vägg och takfäste. Priset är kanske lite i överkant och därför vart jag så glad när jag fann Ikeas nyhet Drömminge! Färgerna den kommer i kanske inte smälter in i just mitt hem men såg sedan denna bild från @lina.v.green på Instagram där man valt att måla den grå!! Helt perfekt ju!
 
 
 Gillar man idéen med en ballong på väggen men har fullt med barnlampor i rummet kan man satsa på denna väggdekoration i keramik från @butikirisochmig som du än så länge bara hittar via Instagram.
 
 Jäkligt bra med all inspiration i socialamedier kan jag tycka!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress