Denna vecka har jag letat upp en lägenhet i Göteborg som ligger ute till försäljning med Alvhem. En mäklarbyrå som jag inspreras mycket av. Tycker deras koncept är supersmart med stylingtjänsten på mäklarfirman och en butik där de säljer av sånt som de inte längre behöver samt lite till. De har verkligen förstått att snygga bilder drar folk till visningen och mycket folk på visningen betyder oftast fler intressenter. Sedan publiseras ju fina lägenheter på bloggar och det klickas hej vilt så vill man ha riktigt bra spridning på bilderna på sitt hem så rekommenderar jag en snygg styling! Jag jobbar ju delvis med just detta själv så inte så konstigt att jag brinner för det men fakta är fakta  :)
 
Nu till lägenheten, den vackra lägenheten belägen i stadsdelen Linnéstaden i Göteborg.
 
Källa Alvhem
 
Här har jag plockat ut lite annorlunda guldkorn än vad mitt öga brukar dras till. Det är väl just färgerna som är lite mer vågade med sin glada pastellkarta.  
 
 
 
Ett tips som jag ramlade över är också att den gröna puffen i vardagsrummet från Åhléns nu är på Rea. Så gillar ni den ta en titt på deras hemsida!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress