20 mars 2017

En rolig helg

Mammaliv

 
Helgen har passerat och jag har nu lämnat över barnen till deras far för pappa-vecka. Det är ju alltid med sorgen i hjärtat man gör dessa överlämningar men denna gång var extra jobbig då det är två veckor till nästa gång vi ses. Mitt ex har nämligen vart på långresa så jag har haft barnen i tre veckor och nu ska vi försöka "hamna i fas igen" med våra veckor. 
 
Vi har dock hunnit med en hel del under dessa tre veckor och avslutade med massor av skoj. Burgare på Public i Sundbyber i fredags och i lördags spelade vi för första gången bowling med barnen. Det gick över förväntan trotts att det lättaste kloten var i det tyngsta laget. Men vi peppade och Belle rullade med båda händerna iväg klotet. Lea tittade på hur alla andra gjorde och lärde sig fort att man kunde ta satts för att få lite extra fart. 
 
 
Igår bar det av till tekniska museet för massor av expriment och roligheter. Vi va där enda till stängning och det tävlades i både smidighet, styrka, hjärnaktivitet, dans och rodd. Kan varmt rekommendera ett besök för både stora och små! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress