Trevlig nationaldag till er alla här hemma ligger vi och drar oss i sängen. Tänkte sätta oss lite på balkongen och sola innan vi börjar dagen. Idag ska det firas! Vad ska ni hitta på? 
 
Måste bara dela med mig av en sak. För ett tag sedan när jag var i lekparkenmed mina små döttrar ville min yngsta absolut plocka med sig en pinne hem. Jag förstod inte varför förs utan min första reaktion var att hon inte skulle plocka med sig massor av smutsigsa och otympliga pinnar in i hemmet. Men då förklarade hon att hon absolut ville sätta den i vatten för att se om det blev ett träd av den. Jag hade ju aldrig kunnat tro att en torr ensam liten puinne skulle kunna blomma men jag vill ju jätte gärna stötta och låta mina barn utforska världen så gick med på att ta hem den och sätta den i vatten.
 
Ja som ni ser efter ca två veckor så började det växa ur den! Jag kan säga att jag var i chock medan Belle var helt övertygad om att det var just detta som skulle hända. Så kreativt! Så nu har hon ett helt eget litet träd här hemma i fönstret att ta hand om <3
 
Bilder Lillanna
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress