Är ju i full fart med att göra om badrummet där hemma och håller på att gå bananas! Det är ju inte bara ett val man ska göra utan tusen. Vad ska det vara för golv och väggar, vad ska det vara för golvbrunn? Vad ska det vara för handfat och komod, ska det va raka duschvägggar? Mässing detaljer eller krom eller kanske koppar? Ska det vara vägghängd toalett eller inte och vad ska det vara för förvaring? Golvvärme är väl en bra ide?
 
Ja ni förstår jag håller på att drunkna i kataloger här hemma med inspiration för det är ju inte så att man gör om badrummet varje år direkt så man vill ju välja något som håller i längden. 
 
Nu är jag inne på speglar. Jag har ett rätt litet badrum så drömmen är att få en rätt stor spegel så badrummet inte känns så litet. Har funderat över en som sträcker sig längs hela ena väggen med en hylla under men det kanske blir svårt då dushen är på samma sida... 
 
Bild 1, 2, 3, 4
 
Sedan hittade jag speglar i lite olika former, man kanske ska sattsa på en rund med belysning bakom? Känns ju rätt inne men frågan är ju då om man tröttnar eller om man tycker att den blir för liten?
 
Vad tror ni, är speglar i någon anna form en bra idé? Har ni några råd eller favoriter?
 
 Bild 1, 2, 3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress