Jag liksom många andra inredningsnördar sitter ju och toksurfar på hemnet efter härliga inspirerande hem. Tänkte därför börja med kategorin hemnets guldkorn här på bloggen. Dessutom jobbar jag ju på en mäklarbyrå och är utbildad Homestylingkonsult så denna kategori kommer ligga mig varmt om hjärtat.
 
Börjar med denna pärla som såldes i veckan av BoSthlm och stylades av Scandinavianhomes. Mycket snyggt att bryta av med skinnsoffan i det annars så svart-vit-gråa!
 
 
Denna typ av planering på lägenhet gillar jag verkligen och va faktiskt själv påväg att sätta in ett fönster mellan kök och sovrum för ett tag sedan. Lägenheten upplevs ju öppnare och på detta sätt blir mörka hörn utan egna fönster ljusare.
 
Tänkte länka lite guldkorn ur stylingarna som jag gillar lite extra. Mycket fint denna gång men öglan-stolarna är ett måste, lika så soffan i skinn som också är ett riktigt kap från IKEA och lampan i taket från Pholc. Sedan är ju alltid linnelakan väldigt snyggt och hur roligt är det inte med ljusboxen!
 
 
 
 
josefineshem.se

Vilken fin blogg du har! Älskar färgerna! :)

Svar: Åh tack så mycket!
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress