1 januari 2017

Första dagen

Vardag

Första dagen på 2017. Känns bra! Nystart! Känns kanske klychigt men känner verkligen så i hela mig detta nyår. Året är som en tom bok som är redo att fyllas med ögonblick. Ögonblick som jag till stor del kan bestämma helt själv. Hur vill jag att mitt år ska bli? Vad vill jag uppleva? Bara att sätta igång!
 
Dagen började väl som så många andras nyårsdagar. Väldigt segt. Gud va trött jag var! Kom knappt ur sängen men sedan tog vi oss i kragen och gick på en långpromenad. Älskar när det är sådär friskt ute och man är bra klädd så man inte fryser. Kylan biter i kinderna och man känner hur hela kroppen fylls av frisk luft.
Vi va ute och gick med barnen i över en timme. Tiden bara försvann, så välbehövligt. Kände verkligen hur klar man vart i huvudet i jämförelse med hur mosig man kände sig när man vaknade och låg och drog sig inne fram till lunch. 
 
 
Kunde inte låta bli att ta lite snapshots på naturen. Ibland slår det än hur vackert allt runt i kring en är. Ett ensamt träd i sjön, krackeleringen i isen, ett fällt träd med grenar åt alla håll så det nästan liknar en sol... vackert!
 
Önskar er en vacker och härligt frisk start på ert nya år också!
 
Eva

Så vackra bilder!

Svar: Åh tack så mycket! Naturen är vacker!
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress