16 januari 2017

Bort med julen

Vardag

När plockar ni bort julen? Tjugondag knut var ju i fredags, 13 januari och då är det ju egentligen dags att ta fram lådorna och packa ner allt tingeltangel. Blir nog att plocka undan pyntet här hemma idag. Jag brukar i vanliga fall tröttna på allt pynt efter nyår då man bara vill städa undan allt gammalt och starta om på nytt. Men har i år haft så mycket för mig så sakerna hänger kvar än. Det är ju rätt mysigt med alla ljus i fönstrena ändå. Det som gör det roligt att plocka bort julen är att man istället får fylla fönstrena och hyllorna med snygga lampor och saker som man haft undanställt ett tag. Har man tur så ser det lite glest ut och då får man en anledning till att köpa något nytt fint. Kanske en ny lampa för att förnya lite hemma... 
 
Har spanat runt lite och fastnat för lite olika varianter. Lite roligt är det ju också med alla möbler som kommit med integrerade lampor. Ett sängbord, en hylla eller varför inte i en spegel?
 
Kan verkligen se denna lampa Astiora från Globen Lightning på väggen i hallen hemma hos mig. Skulle va så snyggt! Denna lampa vann faktiskt Hus & Hems designtävling 2016 och är designad av Anna Landerholm.
 
 
Den här hängande hyllan var ju rätt häftig och kan va väldigt snygg i rätt miljö eller denna "lamphylla" från Markslöjd med inbyggd usb-port för laddning av t ex sin iphone. Vad smart!
 
 
 Kul med lite annolunda lampor men till fönstrena blir det nog något lite enklare. Jag har ju fallit pladask för Gatto från Flos. Varför, varför måste du va så dyr!!?? Gah! Uppdatering på vad det blev kommer väl efter julen rykt och jag ser vart det skulle passa.
 
Lånad bild avTilda Bjärsmyr
 
Såg även denna nyhet hos Ellos, snyggt med det veckade mönstret. Ska ta mig en titt på vårens nyheter på nätet!
 
Bild ellos
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress